Doen – Dit weekend in Amsterdam

Standaard

Er is dit weekend een overvloed aan leuke dingen in Amsterdam. Er is van alles wat, dus je zult je in ieder geval niet kunnen vervelen!


Vanavond begint het Pluk de nacht filmfestival weer, voor de zevende keer! Het gratis (daar houden we van!) filmfestival, met allemaal mooi artsy films die de bioscoop (vaak onterecht) niet hebben gehaald.
De films beginnen als de zon ondergaat, dit zal meestal rond 22.00 zijn. Van te voren kun je er eten, en mocht het wat koud zijn kun je dekentjes huren.
Het programma, met trailers, staat online, dus je kunt uitzoeken wat je wilt zien!
Elke avond heeft een lange film, een korte film en een klein feestje.
Ohja, en het is op het Stenen Hoofd op de Westerdoksdijk. Klik hier voor een kaart!


Verder is vanaf vrijdag De Parade weer in Amsterdam, in het Martin Luther Kingpark. Entree is gratis als je voor 16.00 binnen bent, en daarna betaal je € 7,-. Voorstellingen kosten tussen de € 2,- en € 8,- euro en er zijn genoeg hapjes en drankjes te nuttigen daar!
Ook als je geen voorstellingen wilt zien is het zeer gezellig daar, een fijne sfeer, leuke muziek, en als het lekker weer is is het overal leuk ;)


Dan hebben we verder zaterdag de Gaypride nog! Altijd leuk om even te gaan kijken, nog leuker om mee te varen. (Which I would be doing, thank you very much) Het is geweldig om alle verklede themaboten voorbij te zien varen, keiharde muziek en gezelligheid.
De stad is wel echt superdruk, dus als je nog iets mee wilt krijgen van de gezelligheid wees er een beetje bijtijds bij.
En als je helemaal niets met de drukte te maken wilt hebben, vermijd dan alle grachten/cafeetjes bij grachten en hou je schuil waar de tour niet komt. Of blijf thuis. Of ga naar een andere stad!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s