Leven – Vakantie in Turkije

Standaard

De laatste vakantie/reis die ik heb gemaakt was afgelopen mei. Ik ben toen samen met mijn ouders en broertje naar Turkije geweest.
We begonnen onze reis in Istanbul, vlogen vanuit daar naar de bergen, allereerst naar het Aladaglar gebergte en zijn daarna doorgetrokken naar het Bolkar gebergte. Op het laatst zijn we nog een paar dagen in Cappadocie geweest, het gebied wat bekend staat om zijn aparte en mooie rotsformaties, allemaal gecreëerd door winderosie.
We hebben in de bergen gewandeld, door de sneeuw geploeterd, een ballonvaart gemaakt, geslapen in tentjes en zijn ’s nachts wakker geworden van het geluid van briesende paarden die zich rondom onze tent verzameld hadden.
Het was een zware vakantie, met vele uren lopen, door regen en wind, maar het moment dat je terugkomt bij je kamp, en de kok klaar staat met thee en koekjes, maakt het de gedane moeite allemaal waard.
We hebben heerlijk gegeten, fantastische landschappen gezien, gelachen, gelezen, veel en goed geslapen, en heel veel foto’s gemaakt.

Hieronder een paar foto’s voor een kleine impressie van onze vakantie.

»

  1. Oh my, wat een mooie foto’s! Afdrukken en inlijsten! En wat een mooi gebied ook. Dat is wel even wat anders dan all in in een resort :D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s